Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 5 de juny del 2008

Dissabte boda!!!

Aquest dissabte arriba l'esperada boda fallera, serà a les 20:30 en l'esglèsia San Francesc d'Oliva, serà quan ells dos passaran a ser marit i muller.


Esperem que aquest dia siga el mes feliç de les seues vides rodejats de tots els amics i familiars.

PD: Per cert, a la pròxima presentació ja te cridarem com a Senyora, com te sentiras?? je je je.

7 comentaris:

noelia ha dit...

Merche cuan te criden senyora et sentiras un poquet mes major, pero el sentiment d'estar en la persona que vols i que et diguen senyora per estar al seu costat supera a cualquier cosa que et puguen dir enhorabona als dos i ens vegen en laboda, per cert que tal la despe ??????

Merut ha dit...

Enhorabona als dos, no ens coneixiem molt, però al Cybersopar, crec q ens varem coneixer i després de vore les fotos del Cybersopar, puc assabentar-me q inclús vaig tindre l'honor de donar-te l'enhorabona amb un bes.

Així, q si no recorde mal, ens coneixem, bò, no sé pq dic tot açò, però ENHORABONA als dos.

Lidia ha dit...

Enhorabona als dos i molta felicitat en la vida que us espera junts!!!
Ens vegem el dissabte a la boda.

Unknown ha dit...

enhorabona tortolitos!!!

ja ho tenim ahí, pareix l'altre dia quan ens dieu que vos casaveu. bo,no m'enrolle més ja vos donare la llanda aquestos dies jeje!!!

espere que sigau molt feliços i jo al vostre costat pa voreu. besitos

miguel garcia ha dit...

Gràcies amics, ja queda poc per a disfrutar del nostre dia!!!

Merche i jo estem disfrutant de cada moment, com en la despedida, mos ho vam passar super be, crec que els asistents també, i els que no vam poder vindre aprepareu-se per a la boda este dissabte.

Els que quedeu per casar-se aprepareu-se al jaleo, però es una esperiencia preciosa, molt satisfactoria i sobretot inolvidable. Vos anime a fer-ho i sobretot teniu en comte aço, DISFRUTEU-SE-HO!!!

VOS ESPEREM EL DISABTE, VIXCA LA FALLA CASA D'ALONSO!!!

Lidia ha dit...

Clavelitos...clavelitos...clavelitos de mi corazón...

Ara si que es el conter arrere, hui ha segut la serenata i demà agarrar forces per al dissabte el gran dia... ja vorem lo wapos que aneu.

Moltes felicitats, i espere que ens vejam en Mèxic... je je je.

soteta ha dit...

vos desitge de tot cor que sigau molt feliços al igual que jo en el meu david la veritat que es una experiencia de la vida que no pots olvidar espere que sigau aixi de enamorats, vos desitge lo millor, bo ens veiem dema en la boda felicitats als dos besets maite y david