Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 29 de juny del 2008

Dia d'aniversari 29/06/08.

Hui dia 29/06/08 es l'aniversari d'una fallera de la nostra comissió, es l'aniversari de Cecilia _______ Mayans, més coneguda per tots com a Sisi, qui vullga saber quin nom va darrere de Cecilia que li ho pregunten a ella, que si ho pose em matarà.

Avui complix 43 anys, segons m'ha dit un pardalet, però mireu que jove es manté, ahi la teniu en la foto en el Benidorm Palace (excursió organitzada per ella i que ho hem passat d'alló més bé, en breu tindreu fotos de tal event) ella ahi esta, en la copeta de Cava cel·lebrant el seu aniversari.

De part de tots, moltes felicitats i que complixques molts anys més a la nostra falla.

7 comentaris:

Lidia ha dit...

Encara que t'he felicitat fa no res en el Benidorm Palace, et torne a felicitar mitjançant la web, així que, moltes felicitats, i que complixques molts anys més.

Per a quant la pròxima excursió????

noelia ha dit...

Sisi felicitats i que en cumplixques aixi de be, la veritat es que no haguera dit que en feies 43 tens posaba uns cuants menos, cuan tornem al Benidorm Palace a vore els bailarins que be que m'ho vaig pasar, una besadeta

mari carmen ha dit...

Moltes felicitats Sisi, de segur que no m'oblide del teu aniversaria mai, es el mateix día que m'amare, però ella uns quants més.....
un beset!!

Lidia ha dit...

Ai Noelia els ballarins...

Anònim ha dit...

I que cumplas muchos massssssssss

Felicitats en el teu aniversari de part de Paco i meu.

43 estirades de orella

soteta ha dit...

felicitats sisi que complixques molts anys mes besets

Anònim ha dit...

FELICITATS SISI DE PART DE MERCHE I MIGUEL ANGEL.

ESPERE QUE CUMPLIXQUES MOLTS MÉS!!!