Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 21 de novembre del 2008

Solució Endevina DUO (17.11)

Hola a tots de nou!. Sent molt no haver pogut dedicar-li molt de temps aquesta setmana a la Pàgina, però després d'una setmana de vacances ha sigut molta la feina que tenia que avançar. Durant aquestos dies aniré actualitzant els apartats, pujant fotos i fixant tots els apartats. I és que aquesta Pàgina requereix tantes i tantes actualitzacions... Doncs bé, els personatges misteriosos d'aquesta setmana a l'Endevina DUO eren:

Ramón Virgili i Alex Mestre


Ambdós membres de la Junta Local Fallera de la nostra localitat, President de la mateixa i acompanyant de Cort d'Honor respectivament. Per tant heu sigut molts els que ho heu encertat, però la més ràpida i la que s'apunta 2 punts al seu marcador és NOE, que a banda deurà triar aspecte de la nostra Pàgina. El rànquing ja s'ha actualitzat amb tots els encertant. Nosaltres tornarem el proper dilluns amb un nou Endevina qui és. Bon cap de setmana!

2 comentaris:

Lidia ha dit...

Noe, que te toca triar!!!

NOE ha dit...

queeee ilusioooooo!!!!! pues trie el colooooorrrr............ VERDE ESPERANZA, a vore si aixi tinc la ESPERANZA d'endivinar un altre jejeje. david posam un vert bonico eh?!?!?! jejeje