Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 28 de novembre del 2008

Solució Endevina qui és (24.11)


Com cada divendres és moment de mostrar la identitat del personatge misteriós setmanal de l'Endevina qui és. Es tractava de:
MARIA VERDÚ

Cort d'Honor de la Fallera Major d'Oliva 2009 i Fallera de la Casa d'Alonso. Molts heu sigut els encertants, però la guanyadora setmanal és NOELIA, que fou la més ràpida de tots, per tant li toca triar aspecte de la Pàgina. Els nostres concursos tornaran el proper dilluns amb un nou Endevina DUO, i als Fallers de l'Alonso, ens vegem esta nit en la reunió.
Bon cap de setmana.-

5 comentaris:

Javier ha dit...

Va Noelia que esta setmana et toca a tu triar el coloret quin color elegeixes???

DPeiro ha dit...

Ja l'ha triat, morat com vegeu, el que passa és que m'ho digué de paraula, ja que fins dilluns no pot entrar. Noelia, dis-ho tu!

Lidia ha dit...

Es de veres Javi, tens raó, deuría Noelia triar el color mitjansant un comentari de la web, així que Noelia, ja saps, dis-ho tu!!!

noelia ha dit...

David, encara que el divendres cuant em vares donar la noticía en la reunio ja t'ho vaig dir, teu dic altra vegada el colo que vullc com a guanyadora ( per cert ja era hora) el moraet, ja m'he queda poc per agarrar a Merut i como ara sen anira de viatge de noces el pasare davant jajaja

DPeiro ha dit...

jajaja...