Connectant amb idil.li i1 server...

dimecres, 5 de novembre del 2008

Ja o encara?

Carta d'Spielberg, des de Sueca:

Ja o encara? Dona igual...Felicitats.

Quan l’altre dia David em digué que anàveu a fer un any em vaig quedar estranyat, molt estranyat perquè no sabia com agafar-ho, no sabia si feia poc de temps que anàveu per aquest mon o si pel contrari ja dúieu una eternitat, i les coses no em quadràvem.

Diria que ja perquè recorde com si fos ahir els dies que passava al despatx d’Intea ací a Sueca, eixos matins que no tenia res que fer (no tenia feia) i acabàvem al bar d’enfront parlant dels blocs i del que es podria fer, i com en un d’eixos dies David em va dir que volia fer açò i que si ho ficaven en marxa. I en dos cafès i un pendrive roig començà aquesta aventura en la que es va embarcar i que ja porta un any. Qui ho hagués dit en aquells dies, qui?

I diria que encara per que ja vos tinc tan involucrats que no em quadra que sols faça un any que esteu per aquest mon, pareix que porteu tota la vida, per que no pareu. Sempre esteu fent coses noves, el bloc estan en continuo moviment , que si canviant colors, que amb els diferents jocs que s’organitzen, que si ara açò que si ara l’altre. Ningú ho diria, ningú diria que sols fa un any que estàvem amb els cafès. Un any que ha donat per a molt, i per a molt mes que donarà. Ja ho voreu.

Veritat es que durant els primers moments de vida del bloc hi havia mes gent de Sueca involucrada en els comentaris i en el moviment natural d’ell, i que poc a poc pareix que hajen desaparegut però no es així, seguim estant ací. Tal vegada amb un poc de menys freqüència però no hem abandonat, el que es evident es que els comentaris s’han reduït o fins i tot han desaparegut, però això era d’esperar. En el moment que el Bloc avança i es consolida començà a parlar de coses mes internes i els de fora ens trobem allunyats, cosa lògica. Però seguim estant i estarem. I jo ja he votat, que vos pensàveu...

I si s’ha arribat fins ací (i fins on vulgueu) es, com jo dic sempre, gràcies a tots vosaltres que feu que açò funcione, que doneu el suport per a que la gent que porta açò segueixca endavant fent la gran feina que fan, i que no es veu. Per a que continuen amb l’ il·lusió del primer dia portant açò endavant. I mentre estigueu ahi, ells no vos deixaran de sorprendre dia rere dia.

Moltes Felicitats i fins l’altra.
Spielberg

9 comentaris:

Anònim ha dit...

DESDE LA FALLA VIA MATERAL DE SUECA FELICITAR ALS BLOGMASTERS I A TOTA LA FALLA. ENHORABONA PER DUR ENDAVANT AQUEST PROYECTE D'UNA MANERA TAN ACTIVA.

ESPERE QUE SEGUIU PER MOLTS ANYS MES.

rocio ha dit...

Spielberg ta quedat de luxe¡¡¡

Com molt be a dit, els comentaris van reduint-se, pero les visites no tant, es normal, ara cadascu te el seu blog i per vorel's tots el pases quasi 1 hora, i si el pares a llegir els comentaris...buff

Bo al que anavem, Felicitats per l'aniversari del blog i sobretot als blogers per fer-ho posible.

SPIELBERG ha dit...

S'ha intentat Rocio. Pel amics el que es puga.

Lidia ha dit...

Spielberg, molt guapet, gracietes.

DPeiro ha dit...

Spielberg: Mar en calma en un atardecer...

SPIELBERG ha dit...

...y todo vuelve a ser como era entonces...

DPeiro ha dit...

...juego con la arena entre mis pies...

dinarama ha dit...

Moltes felicitats pel 1er aniversari,espere continue com fins ara, que no pareu mai.
Com diu spielberg , no deixem de visitarvos inclus jo de vegades intente averiguar qui son els de les fotos que deformeu comparant-les amb fotos del album pero res.
Continueu amb aquesta lluita informativa com esteu fent-ho,perque ho feu molt bé.

Lidia ha dit...

...DIBUJANDO SIN QUERER TU NOMBRE.