Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 12 d’abril del 2008

Obrim candidatures.

Ahir divendres dia 11 d'abril es va cel·lebrar la reunió al casal faller, on tancarem l'exercici 2007/2008 amb el balanç presentat pel tesorer, i la primera reunió de falla de l'exercici faller 2008/2009, on el nostre president, En Vicente Llorca i Melià va proposar la seua Junta Directiva.

A banda d'això, es va obrir el plaç per a qui vullga presentar-se per a fallera major, fallera major infantil i president infantil de la nostra falla per al 2009, teniu de temps fins la pròxima reunió de la falla que es realitzarà el proper dia 25 d'abril al casal faller, així que animeu-se per a presentar-se.

Recordar també, que tot aquell faller que vullga rebre la seua circular informativa via email, que ho comunique al correu webmaster@fallacasadalonso.com, a partir de la pròxima reunió farem ja ús d'aquest mitjà de comunicació.

Informar que pròximament tindran a dispossició cada membre de la Junta Directiva de la falla, un correu elèctronic per a que es pogau posar en contacte per al que necessiteu de cada una de les delegacions, tant els fallers de la nostra falla com de la resta de comissions ( com per exemple el delegant de la web: webmaster@fallacasadalonso.com, o el president: president@fallacasadalonso.com o el delegat de teatre: teatre@fallacasadalonso.com, així succesivament) més endavant ja ho publicarem.

Moltes gràcies per la col·laboració de tots, tots fem falla.

4 comentaris:

Mila ha dit...

Carles Llorca Santamaria es presenta pa president infantil.

Lidia ha dit...

Ai, ja tenim un candidat per a president infantil... aixó va en marxa, ara falta per a falleres...

Encara hi ha de temps dos setmanes per a que es presente qui vullga ser...

Vicent ha dit...

quina il·lusió,... Fallera Major,... ¿puuuuuuuuuuccccc?...

Lidia ha dit...

Vicent, si que podries presentar-te per a fallera major, els topos et pararien bé, i anar acompanyat de Camilo, nostre president, no esta mal eixa idea...