Connectant amb idil.li i1 server...

dimecres, 9 d’abril del 2008

Fent memoria

Pense que tot aquell faller que haja disfrutat de la setmana fallera deu tenir alguna anèctoda que contar a la resta de la Falla i altres comissions.

Jo, personalment, per motiu de Junta Local, no he estat el 100% del temps en la falla, però he viscut moltes coses que molts de vosaltres també recordareu, i supose que haureu vist a les fotos i vos haureu rist un poc.

Recorde que un dia, MªRosa va tindre un accident amb les seues ulleres de sol Versace, ixint de fer-nos el café, i a punt de passar la carretera per pujar al casal, per una tonteria li varen caure les ulleres al mig de la carretera, ens girarem i teniem al damunt un trailer, i tots ens quedarem mirant-les a vore que passava. Les primeres rodes passaren sense rossar-les, però ja en les segones rodes no va haver tanta sort, ni en les terceres, ni en les... així que vos podeu imaginar la cara de tots mirant les ulleres a la carretera i a la cara de MªRosa mirant les seues ulleres.

També, un altra anècdota graciosa, fou a Maria en el cabàs de taronges tirant-se per la costereta, va estar molt graciosa vore-la allí dins, tota encaixonada. I després, podia ixir de dins del caixo??
I a Maria, la vareu vore disfressada el dia 18 nit?? ella que s'havia fet l'anim de disfressar-se, per tant en un plis plas li varem fer un disfràs per a poder anar a l'orquestra de Sant Francesc, però ahi no acaba tot, l'endemà la despertada la va fer disfressada i tot.

I a DJ Salinas?? pense que el recordarem per sempre, el millor DJ que la falla ha tingut mai, el millor en buidar el casal en un temps rècord. Després de l'actuació que tinguerem varem posar música, i ell que va portar la seua música tot il·lusionat, el pobre sòl es va quedar.

I en la Ginkhana, jo pense que la major part de gent que varem estar tindrà alguna cosa que contar-nos, la veritat es que la meua prova no fou molt emocionant per a tenir anècdotes, però si que es de veres, que quan arribaven els grups veies que els xiquets portaven arrastres als majors. I Dominic, que va fer trampes, ell anava per lliure a les probes, com a ell li vinguera de gust....

I la nit del Showman?? si ens varem riure... varem tenir desfile de cuixetes... i Alberto per suposat va guanyar el desfile, però es que s'ho va guanyar a pols.

I ballar 'els patitos' vestides de fallers?? això supose que no ho sabrà molta gent, però al començar a ballar les meues manegues del tratge varen volar, ai quin susto tenia tot el mòn pensant-se que havia esgarrat les manegues.

Si es que ací no hi han manies, si s'ha de jugar, es juga, si hi ha que baixar-se els pantalons, doncs es baixen, si hi ha que agarrar el saxo i tocar, doncs es toca (eh Manuel??), si hi ha que punxar, es punxa, millor o pitjor, però la gent fa les coses sense manies, però si es que así som una gran família fallera i sabem passar-ho d'allò més bé, si es que cada moment junts es una anècdota que contar.

Que bé ho he passat aquest any, cada any anem superant-nos, a l'any que vé molt millor.

Visquen les falles, visca la Falla Casa d'Alonso i els seus Fallers

5 comentaris:

DPeiro ha dit...

Tenim anécdotes mítiques aquest any en la nostra Falla, i aixó que no he estat tot el temps que jo havera vullgut al nostre Casal. De segur que han passat moltes altres que no he viscut...

miguel garcia ha dit...

Hola a tots, si a segut un any amb molta festa i molt variada per a majors i xiquets.

Esperem que com está passant la gent comence a treballar per a este any faller i per a quan arribe poder superar-mos. Si DJ Salinas no paga els 20 € no punxa, eh!!!

Lidia han passat moltes més coses, no sols durant la semana fallera sinó durant tot l'any com ha segut els dinars en el nostre casal, els bingos, les partides de cartes, el mig any (increible), el dinar d'agermanor (per fi les falles comencen a superar en actes i festa als moros, perque en Valencia som falleros...), la preparació del disfraç individual (teniem estancaments pero ho varem acabar, llastima lo de la llum i la música haurien triunfat el doble), les paelles (vam guanyar el segon de decoració), etc.

Com veieu moltes coses han passat, enguany tot aixó es poquet, anem a superar-mos!!!

Sempre tenim que recordar-mos que per haver fet tot aço, hi ha gent que ha treballat de valent, per a mí eixos treballadors sense lucro no poden passar a l'oblit, gràcies a cadascú de vosatros per haver fet gran esta falla i les festes falleres, gracies!!!

DPeiro ha dit...

Eixe Miguel, quanta raó tens! S'animeu a vindre al Cibersopar o com? Comenta-ho a Merxe.

Lidia ha dit...

Miguel no, Miguel Angel, per a tots els que saben el teu nom, je je je, sabras el perquè ho dic, no?

Esta clar que totes eixes coses també estan dins el mateix exercici faller, però simplement havia fet menció a la setmana fallera.

Si comence a fer menció a tot el que hem fet durant tot l'exercici faller 2007/08 no tindria prou web per a escriu-re, perquè jo pense que aquest any ha estat ben complet,anem superant-nos a poc a poc, gracies a la familia fallera que som.

noelia ha dit...

La veritat es que aquest any, ens ho hem currat més que els altres anys, per lo menys els jovens que ens hem involucrat molt més en la falla, ja tinc mono de reuninons en el moment que estiga millor alli estic donant pelfa com sempre jajaja, quins cibers practicament ningu de la falla s'apuntat SOOOOOOOSOOOOOOOOOOOOOS JAJAJAJAJJAJA