Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 8 d’abril del 2008

Les Mascletaes.

Està clar que molts volem estar a primera fila per vore la mascletà, sentir eixos temblors, sentir eixa olor a pòlvora tant peculiar,..., però fa falta col·locar-se tant cap avant?? Jo pense que no, si les valles haurien estat un poc més enrrere tampoc hauria passat res, així que per culpa d'estar tant cap avant, tinguerem alguns accidents en les mascletades, o pot ser hauria passat de tota forma encara que estaguerem més lluny, però ara ja no ho sabrem.

Segurament hi hauran més incidents, però els que jo recorde son, el primer dia de mascletades, (el dia que va fer molt de vent), la cort, la fallera major d'Oliva i la resta de falleres majors, ens varem situar molt cap avant, si no recorde mal, a una de la cort li va caure una xispa al tratge i li va fer un forat, al president de Junta Local també li va caure damunt de la camisa ocasionant-li un desperfecte, i a una altra de la cort una xispa li va cremar el muscle, deixant-la ben coenta.

El dia de Sant Josep, es tornà a repetir els incidents, a David, nostre webmaster, una xispa li va caure damunt de la camisa i li la va cremar, una altra va cremar el muscle i el coll a la fallera major de la Falla l'Estació, i d'altra me caigué a mi, fent-me un foradet al davantal.

De segur que degué passar moltes altres coses que jo no recorde, o no ho vaig saber, però pense que no era precís que la Junta ens situara tant cap avant, perquè no crec que siga cap alegria que li se creme algú el tratge, camisa o manteletes, pensant en els diners que val tot aixó.

Així que encara que ja no en benefici meu, però si en benefici d'altres anys, espere que es prenga alguna mesura de seguretat per a que no tornen a passar aquestes coses, perquè el mal ara esta fet, però sol·lució no hem tingut cap.

5 comentaris:

Merut ha dit...

Com a membre de Junta, intentarem ke akests problemes es puguen solucionar per a l'any vinent, tens molta raó en el q dius, però tb puc dir, q tots els anys ha estat ahí, ja que és l'ajuntament ki posa les valles, però per part de la Junta, intentarem q eixes valles es posen més arrere, per intentar q no torne a passar...

Roseta ha dit...

parlant de les mascletades encara que no tinga que veure amb aço quan teniu que ficar el video de la de valencia??? .....

Lidia ha dit...

Quan David vullga, el video li'l vaig passar a ell per a penjar-ho...

DPeiro ha dit...

Tinc problemes amb la compressió del video i google videos. Només ho arregle el puje. Disculpeu.

Roseta ha dit...

ok no passa res!! gracies per dirmeu