Connectant amb idil.li i1 server...

diumenge, 20 d’abril del 2008

30000 visites.

Quina sorpressa més grata m'he endut aquesta vesprada a l'observar que feia la visita 30000 a la nostra Web, després de més de 24h sense entrar a visitar-la. Ací teniu la captura:

En tan sols 167 dies en línia. Enhorabona a tota la Comissió i gràcies a totes aquelles persones que ens visiten cada dia, sense vosaltres res de tot açò seria possible.

Esperem fer-ne moltes més al vostre costat.-

8 comentaris:

DPeiro ha dit...

Heyy 30000 visites!!, tens raó Lidia!, i pareix l'altre dia... Gràcies a la gent d'Oliva que ens visita diàriament i a eixa gent suecana i de la resta de la Comunitat, que també sabem que hi ha d'incondicional.

Salutacions i gràcies a tots.-

Mila ha dit...

Gracies a tu David per estar sempre ahi. I tambe a Lidia que es gita i salça cara la web. Mon am anat a dinar a la caseta i quan am tornat i deseguida Javier cara l'ordenador a vore que hi hava en la web de nou.

Anònim ha dit...

Enhorabona, és tot un rècord!!

Lidia ha dit...

I el fet de tenir correus electrònics per a tots els components de la Junta Directiva de la falla?? I poder dispodre de circular digital per llevar feina a les repartidores de la circular??

A banda de les 30000 visites aixó també té molt de mèrit, es una manera de comunicar-se en qualsevol d'ells per al que es necessite sense saber ni el número de telèfon ni el correu eletrònic particular, tant la gent de la nostra falla, com de la resta de comissions.

Anònim ha dit...

Lidia, 3000 visites és importat, però és mes importat el treball en gana que feu per a portar avant la pagina, tant David el wbmaster... com tu al peu del canó.

Esta setmana has fet doblet, sent la visitant 3000, i encertant el concurs de a on.

Que? t'ho ha bufat David a cau de orella....

Unknown ha dit...

que guai xiquets!! enhorabona per tots aquells que han fet la web i qui entra cada dia. la falla va amunt!! gràcies david y lidia!!!

Lidia ha dit...

Teressa qui diu que he encertat??? Jo he vist fotets i he pensat en una foto, hi ha moltes més que ix Merche, alomillor estic equivocada i tots amb mi??

Anònim ha dit...

Lidia segur.... la tenia en el pensament, doncs vaix ductar un moment,,, i en vares adelantar.

Sobre tot per el corte del coll,i la orella treta.
Porta la bufanda al coll.