Connectant amb idil.li i1 server...

dilluns, 5 d’agost del 2013

Crònica Supersport 3r ADSL.


El reporter de Supersport Sergio Plata, ens envia la crònica oficial del partit. Disfruteu-la:

FALLA CASA D’ALONSO CASATS 7– 2 FALLA CASA D’ALONSO SOLTERS

F.C.A CASATS

7

F.C.A SOLTERS

2

F.C.A CASATS: Pepe Llorca(C), Pica Casillas, Paquinho Cafú, PS7 (Paco Sala), Juanra Bolt, David Peirinho, Jaume Biber, Roger Neymar, David Cafú Junior, Ivan Cancellara, Jose Maria Carboni

F.C.A SOLTERS: J.LLorca Albelda(C), Melchor "Torres",Alex Vikonurov, Marc Bolinho Ferreiro, Plata Messi-Maradona,DJ Apetit, Piqueta Casillas Junior, Jose Litri Hulk, Carles Llorca Junior

Gols: 1-0 (2'): Juanra. 2-0(11'):Paco Sala. 3-0 (22'):Jaume. 4-0 (39'): Paco Sala. 5-0 (57'): Roger. 5-1 (65'): Josep Llorca. 6-1 (72'): David Cardona. 6-2 (78'): Melchor. 7-2 (85'): Ivan (P.)


Àrbitre: Dominic Iturralde i Clos Cardona


Estadi: Poliesportiu Oliva Arena 65.872 espectadors


CRÒNICA DEL PARTIT:

El 3r torneig ADSL disputat a la ciutat d'Oliva el 3 d'Agost de 2013, ha tingut com a clar guanyador del campionat als Casats de la Falla Casa d'Alonso amb un resultat abultat sobre els Solters d'aquesta mateixa falla.

La final declarà d'alt risc per la Policia Local d'Oliva i per la Guardia Civil, va estar controlada en tot moment. L'únic moment de tensió es va viure en l'aplegada al camp dels dos equips que es va veure afectada per les barricades montades amb ninots indultats per les Comisions de la Falla Sant Francesc i L'Institut, però els antidisturbis van saber resoldre la petita situació.

Com ja va sent habitual, en els 3 campionats disputats fins a hui, les finals han estat representades pels 2 equips de la Falla Casa d'Alonso.

La final va començar amb la presentació dels 2 equips i la seua respectiva salutació i sorteig de camp. A més ha sonat l'Himne l'oficial de la Falla Casa D'Alonso, el SOM SOM SOM... cantats i entonats per tots els jugadors de camp.

L'inici del partit també ha estat marcat per el Saque d'Honor de la Faller Major de la Casa d'Alonso, Mireya Navarro Cabrera.

Pel que fa al joc i fets del encontre, el partit ha comensat amb una serie de contraatacs en les dues porteries on els Solters han estavellat un baló al travesser amb les polèmiques mans no xiulades de Pacquinho Cafú. Però al minut 2 Juanra amb una sensacional carrera de 100 metres llisos amb un temps de 9.18 segons on ha batit el Record del Món, ha transformat un bón llançament creuat al pal esquerre. A partit d'aquest moment el joc ha sigut dominat pels Casats pels 5 fixatjes que han fet 5 minuts abans del partit de la cantera dels Solters. Paco Sala ha transformat el 2-0 amb el rexas d'un penal.

Al descans s'aplegava amb el resultat de 4-0 a favor dels Casats, on l'equip contrari no veia la manera de batir al sensacional porter Pica Casillas, reballant-se de pal a pal com si fora una granota.

Amb l'inici de la segona part els Solters tenien l'esperança de remuntar el partit, ja que els Casats van patir la baixa de P.Sala per motius de Peluqueria. Però el resultat segui pujant fins el 5-0, on una jugada fantastica de connexió entre els pilars fonamentals dels Solters, el triangle magic format per Melchor-Plata-LLorca, marcaren el primer gol del seu compte amb un llançament fantàstic de Melchor. Cal destacar la meravellosa força al centre de la defensa del pilar de l'èquip Jose Vte Hulks amb 2,34 metres d'altura tallant el joc aeri. Tot aço no va ser suficient per parar als "locos bajitos dels casats", que seguiren ampliant el resultat fins el total de 7-2.

Cal destacar la fàntisca organització d'èquip dels Casats, que tot era companyerisme entre ells. Per un altre costat l'èquip dels Solters no van saber controlar les joves promeses i van perdre el control de l'organització, a més cal recordar que durant tot l'any la gran majoria dels jugadors no han acudit als respectius entrenaments de l'equip, sempre eren els mateixos Melchor-LLorca-Plata-JoseVte (Cal dir que sols s'entrena dos dies a la setmana, divendres i dissabte a les 00.30 a la Terrassa del Marejol).

Els 2 equips han tingut baixes importants en el 7 inicial, com es el cas de Kike en els Solters i de Josera en els Casats.

Al final del partit, s'ha fet la entrega dels trofeus corresponents per part del President i la Fallera Major:

Campió: Casats

Subcampió: Solters

MVP: Javier Ferrandis

Màxim Golejador: Paco Sala

Porter Menys Golejat: Pica Casillas

Jugador Revelació: Jose Vte Hulk

Jugador Més Veloç: Juanra Bolt

Jugador Més Llandós: Plata


Després del partit tots a la dutxa on a molts els ha caigut el sabó al terra sobretot als Casats, i per últim emotiu final en el JAVI RESORT, en l'esmorsar de torrà i dinar la paella. (Recordar que els torradors han sigut els Solters, al capdavant Jose i Melchor)

Un any més hem gaudit tots d'un dia molt especial ja per a nosaltres, i que cada any queda marcat en el nostre calendari. Ja esperem amb impaciència l'arribada de l'any seguent, alguns per tornar a guanys altres per la rebanxa, altres per menjar-se 4 llonganises i botifarres i altres per tirar-se la cassalla dins la piscina.

*Recordem que el resultat a dia d'avui es favorable per als Solters 2-1 en ADSL.

Tots fem falla...SOM SOM SOM LA FALLA CASA D'ALONSO!!