Connectant amb idil.li i1 server...

dilluns, 6 d’agost del 2012

Crònica 2n ADSL d'Hòmens.

Crònica del 2n ADSL d'Hòmens de la Falla Casa d'Alonso a càrrec del nostre corresponsal deportiu Sergio Plata:
 FALLA CASA D’ALONSO BLANC 5 – 7 FALLA CASA D’ALONSO NEGRE
F.C.A BLANC
5
F.C.A NEGRE
7
F.C.A BLANC: David Peiró (C), Saoret Valdés, Sala Albelda, PS7 (Paco Sala), Plata Messi-Maradona, Carles LLorqueta, Fran Costa.

F.C.A NEGRE: Pepe LLorca (C), Eloy Bekele, Roger Bekele, Jaume Biber, Kike (Messi de la Falla), Ivan Cancellara, Paco Cardona Cafú, Jose Maria Carboni.

Goles: 0-1 (2'): Eloy. 0-2 (11'):Roger. 0-3 (22'):Jaume. 1-3 (35'): Paco Sala. 1-4 (37'): Eloy. 2-4 (42'): Plata. 3-4 (45'): Paco Sala. 4-4 (45+1): Paco Sala. . 4-5 (64'): C.Llorca(P.P). 5-5 (78'): Sala. 5-6 (80'):Roger. 5-7 (85'): Eloy

Árbitro: Dominic Iturralde.

Estadio: Poliesportiu Oliva Arena 30.281 espectadores.
CRÒNICA DEL PARTIT:
El 2n torneig ADSL disputat a 4 d’agost de 2012, ha tingut com a resultat 5-7 favorable als Negres. El partit començava amb retràs per la llançada de pedres al autobús local i visitant per les falles Institut i Estació ja que van ser eliminades en semifinals per aquests dos equips.
Els dos equips comtaven amb moltes baixes, com per exemple Josep LLorca o Ruben Ripoll o Picho per l’equip Blanc, i per part de l’equip Negre faltava Javi Bekele, Joserra I Miguel…
L’equip local els Blancs, han començat un poc adormits, ja que eren les 9 del matí i un dels seus components principals Paco Sala aplegava a l’hotel a les 6 del matí, però la bota d’or dels xiringuitos se la endut Kike amb un temps record d’aplegada a casa les 7 del matí.
El partit ha tingut uns 30 minuts inicials molt favorables per a l’equip negre i s’adelantat al marcador amb un 0-3, a causa de la lessió del porter Saoret amb l’intent d’una croqueta, però cal recordar la GRANDISSIMA CROQUETA del gran veterà de 127 anys de Jose Maria, que ha tardat 34 minuts en alçar-se de terra. Al minut 33 Paco amb una espectacular jugada a obert el marcador local. Amb les grans jugades de Sala i Paco i Plata han remontat el marcador fins el 4-4 on ens hem anat al descans. La polémica del partit ha estat protagonitzada per l’arbitre, ja que tot el que xiulava era a favor de l’equip visitant. Les conclusions que hem tret, es que el President de la Falla Jose Maria pertany a l’equip visitant i havia promés rebaixar la cuota tots els components.
La segona part a seguit la mateixa tónica que havia tingut els 30 minuts de partit. Cal destacar la grandissima aportació del jugador davanter dels negres Kike amb la seua gran vissió de joc. A la fi el resultat final ha sigut 5-7, on l’equip negre també ha guanyat a la torrà a Ca Javi, a causa de la goleja de xulles i botifarres de IVAN NAVARRO i JAUME, on han batit record Olimpic.
Per acabar, dir que hem gauidit d’aquest gran dia, i on haurien d’imbolucrar-se mes components de la nostra comissió. TOTS FEM FALLA…
SOM SOM SOM!!!!
*L’any passat el partit que es va jugar era veterans-joves. Aquest any per causes desconegudes, a l’equip dels veterans sols s’han presentat 3 components Pep LLorca, David Peiró, Paco Cardona. Per altra banda els Joves estava complet I dispost a revalidar el titol de l’any passat. Amb aquest espectacle futbolistic els Jovens guanyen 2 anys consecutius per No PRESENTAR-SE els Veteranos.

Gràcies Plata per aquesta gran crònica.

Fotos de l'event:
Escalfament


Equip Negre

Equip Blanc
 Gràcies a tots per participar i fins prompte!!

3 comentaris:

noelia ha dit...

bonisim plata jajaja veniu el 15 dagost? TOTS FEM FALLA hajajaja

DPeiro ha dit...

La crònica és boníssima, sí!!

Paco ha dit...

jajajaja k gran Platini!!! pero mas llevat 2 o 3 gols ;) a latra més i millor. Un abraç