Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 11 de desembre del 2010

Enquesta Teatre 2010.


Hola amics. Després d'haver sigut representades les obres de Teatre del Salvador Soler i Soler, fiquem la nostra enquesta que any darrere any ens dona una idea de quina serà la millor obra del 2010. Esperem els vostres vots i a partir del dia 17 de desembre compararem els resultats de la nostra enquesta amb l'entrega de premis.
Teniu de temps fins el proper 17.12.10 per a elegir la vostra obra preferida.
Podeu deixar la vostra opinió de les obres en aquest article.

Salutacions.-

23 comentaris:

crític ha dit...

Sent una persona crítica, fora de les falles, el que pense es que ací cadascú vota a la seua comissió, perquè segons el meu punt de vista, les millors obres de teatre que pense que han hagut son la de Kabuts Teatre com a tercer lloc, Falla Institut com a segon lloc i l'obra de Gandia com a primer premi. Sent així quasi les obres menys votades, i suposadament perque cap dels seguidors d'aquestes obres no han entrat a veure aquesta votació.
Per aixó jo veig aquesta enquesta com un simple joc.
Salutacions.

DPeiro ha dit...

A mi em pareix una opinió correcta, però no la compartisc, la que la meua comissió, per exemple, no ha fet teatre, per tant no la puc votar. Tampoc és el primer any que vote com a millor obra una que no és la de la meua comissió, no sé, vosaltres com ho veieu?

robert ha dit...

Jo pense que critic no te molt de criteri teatral. Aixo o que es de la falla institut, una de dos.

noelia ha dit...

jo he anat a tots els teatres, i a mi m'agrada anar a un teatre i pasarmeu be, a mi personalment la de Gandia va estar molt be, pero van haber moments de molta aburrició, sin embargo la de l'Institut tampoc va ser comedia pero hem va agradar molt com actua l'actriu principal, la falla kabuts teatre tambe va estar molt be lo unic que ja sabiem tots el final ja que era la pelicula de una jaula de grillos, pero va estar tambe molt be

vane ha dit...

Jo com ha dit el senyoret critic, tambe pense que les obres millors son Gandia, Institut i La Font pero no se en quin ordre....
Ja es vora en els premis el divendres.... ja queda poc per a descobrir el misteri...

inma ha dit...

Jo no pense com vosaltres, per a mi les millors obres son Kabuts, L'Estació i Sant Francesc, tampoc sé en quin ordre. Gandia també, pero sols en interpretació, no com a obra. En quant a Institut, ídem, l'obra la va salvar l'actriu principal.

Anònim ha dit...

i de conservatori no dieu ress?? pobres.....en fi,compartixc la opinio de noelia i inma.robert te rao..ja.ja.ja

crític ha dit...

No es per no dir res... però l'obra de Conservatori va ser prou fatal en conjunt... jo pense que no arreplegaran cap premi, no veig res que m'agradara, ni actors, ni actrius, ni obra, ni direcció, ni... per aixó crec que la gent prefereix no comentar res, per no ofendre.

Lidia ha dit...

Jo aquest any no puc apinar sobre totes les obres, ja que he vist més bé poques per causes diverses.
Però de les que he vist, la que més m'agradat ha segut la de Kabuts, encara que siga una pel·lícula, però pense que ho varen representar molt bé, però no puc valorar quina ha segut millor perquè no les he vist totes.

crític ha dit...

Jo puc dir que les he vist totes...

altre critic ha dit...

pues jo pense que l'estacio ens va sorprendre a tots i que mereix mes elogis que altres grups que esteu comentant com l'institut. axina i tot, com a obra i en general, sant francesc va prou per davant de gandia, la font, etc..l'enquesta no enganya. salut!

emili ha dit...

El que hi ha a san fransesc es molta enveja, la obra de enguany a estat prou fluxa

Manel Pueyo ha dit...

Veig que aci està ple de crítics experts i doctorats en arts escèniques! Com mola! Saps, Emili? No tens NI IDEA del que hi ha a Sant Francesc, ni els coneixes, ni ets qui per valorar així el treball de moltíssima gent que porta anys i anys treballant-se el teatre, estimant-lo, on hi ha una gran cantera d'actors i actrius, que any rere any es superen, participen al Salvador Soler, i han realitzat al voltant de 15 funcions en menys de dos anys per tota la comarca. Algo que no pararia el fet de no rebre una simple plaqueta que després deixem oblidada a un racó del casal... Emili, el teatre no ens interessa! Ens divertix! Ens vegem divendres i t'ho explique millor? ;)

DPeiro ha dit...

No toleraré cap falta de respecte més ni cap a la Falla Barri Sant Francesc ni a qualsevol comissió de la nostra ciutat, així que pregue RESPECTE, eh emili? No estaria de sobra que rectificares el teu comentari...

Anònim ha dit...

Nos us interesa el teatre?? no us interesa guanyar una simple plaqueta?? aixó no s'ho creu ningú.

Per aixó els actors de l'obra d'aquest any no feren assistència en algunes obres de teatre perquè estaven assatjant, cosa que me pareix una falta de respecte a les obres que actuaven.

I la veritat, l'obra de la Falla San Francesc aquest any a decebut a prou gent, ja que sempre ha estat molt bé (ho reconec) i aquest any ha sigut molt fluixa, pense que l'actriu Lara va salvar l'obra, si no fós per ella no se com hauria eixit.

Manel Pueyo ha dit...

JAJAJA!!!! No, Anònim, a mi no m'interessa el fet de guanyar una plaqueta. Veig que a banda d'un gran entés en teatre, també passes llista a les representacions del Concurs!!!! Em pareix molt bé, però vaig a dir-te que les actrius i els actors de la Falla Barri Sant Francesc som dels pocs que hem assistit a TOTES les obres, amb alguna excepció per motius justificats. També has passat llista als altres grups? Hi ha qui jo conec que no ha vist cap obra... No és més greu la comissió que, a més de no participar, no fa acte de presència ni un sol dia? Al menys tingueres els coll...ns de donar la cara, de ficar el teu nom i no amagar-te, les teues paraules cobrarien algun valor, però així l'únic que demostres és que tens molt poc de suc. És una llàstima que una bona iniciativa com l'enquesta, derive en un fil de comentaris tan absurd. Amb gent com tu, no paga la pena perdre el temps, pots dir misa.

Anònim ha dit...

Tu tampoc dones el teu nom vertader.

Anònim ha dit...

com si no quedara clar qui es!!!! no done credit... i eixa obsesió per la falla sant francesc que controleu inclus si van o no als teatres??? quina clase de persecució es eixa????

SANDRA ha dit...

Robert, cuan vullgues, ens dones tu lliçons de crítica, eh??
Ai mare, "no comment"

noelia ha dit...

Trobe que l'asunt ja sen va de mare, aquesta enquesta a sigut simplement per a que opinarem de les obres, no per a que ens tirem merda els uns als altres, jo he anat a vore totes les obres i la nostra comissio no a eixit i jo he donat la meua opinió pero crec que asi ninguna falla es mes que ninguna, simplement ens agrada la mateixa festa i la vivim, per a fer comentares de que si tu eres millor que jo o etc..., millor comenteu en un altre lloc, al igual que trobe que no es la primera vegada que ees diu que asi es donen opinions pero donant la cara i no amagantse darrere del seudonim de anonim, salutacions a tots

SANDRA ha dit...

Noelia, tens molta raó. M'agarra vergonya ajena de vore com la gent busca qualsevol excusa, per a tirar merda sobre els demés. Ja no es valora ni el treball que ha fet tots els actors i actrius, ara resulta que es mes important obsevar qui ha anat a vore les obres i qui no . . . . pero que es pensen??? la gent va on vol o on pot.
Res mes que dir, soles que enhorabona a tots els grups participants, i que mai decaiga l'ànim amb comentaris absurds, perque el vostre treball es mes important que tot aixo.

DPeiro ha dit...

No he pogut connectar-me durant tot el dia, ara he vist tots els nous comentaris. Anònims intenteu comportar-se i almenys fiqueu una identitat al fer comentaris, amb la finalitat de que la gent es puga dirigir a vosaltres.

Gràcies i respecte amics.

vane ha dit...

Que ilu!!!!! per votacio popular anem els segons pero ja casi ens guanyen els de la font....
A mi ja no em cal cap plaqueta....jajajajaja