Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 31 de juliol del 2008

Mig Any de Falles 2008.


El proper mes de setembre, la nostra Comissió celebrarà el seu Mig Any de Falles 2008. A continuació teniu més informació sobre un acte per a tot el món i d'allò més divertit:

- Dia: Dissabte 13 de setembre de 2008.
- Hora: A partir de les 20:00h.
- Lloc: Parc de l'Estació.
- Preu: 12 €.
- Que inclou: PICADETA+BEGUDA DE TAULA+PEBRERES FARCIDES+POSTRE+DISCMÒBIL.

Com en l'anterior edició contarem amb una barra amb begudes a preu popular, rifes i moltes sorpreses més. NO S'HO PODEU PERDRE!!

Per a comprar els tiquets caldrà ficar-se en contacte en qualsevol Faller de la nostra Comissió, o bé podeu anar al nostre punt de venda:

Forn i Pastisseria Galano
(C/ Alcalde Francisco Llorca i també el de la Zona nova, sector passeig)

Si desitges més informació al respecte, fica't en contacte amb la delegació de festejos via correu electrònic: festejos@fallacasadalonso.com

Si vols ser un dels col·laboradors d'aquest event, no dubtes en ficar-te en contacte en qualsevol d'aquestos correus electrònics:

3 comentaris:

Lidia ha dit...

Què llàstima, com m'agradaria poder anar, però tinc la despedida de la meua cunyada,(cita inevitable), a l'any que ve serà, que ara el mig any ja s'ha inclós en l'agenda fallera de la nostra comissió.

noelia ha dit...

On seu pasareu més be que al mig any portales teu agrairan jejeeje

Lidia ha dit...

Jo no soc la que me case, la novia decidirà, jo no les puc portar... també fora cas que la despedida la ferem al mig any... je je je.