Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 8 de juliol del 2008

25é Aniversari Falla Via del Materal.

Els nostres amics de la Falla Via del Materal de Sueca estan d'enhorabona, ja que al present exercici complixen el seu 25é aniversari, i per a celebrar-ho han decidit fer un concurs per a elaborar un cartell conmemoratiu, on qui vullga hi pot participar. Teniu tota la informació en la seua pàgina, a la que podeu accedir fent clic ací, o bé en l'apartat "Altres Falles" de la nostra Pàgina.

En altre ordre de coses comentar-vos que hem creat unes enquestes per a donar una miqueta de moviment a la nostra Web, ara que és època de vacances. Recordeu que si teniu alguna informació que creieu interessant, no dubteu en comunicar-ho a: webmaster@fallacasadalonso.com
Feliç estiu!!

3 comentaris:

Lidia ha dit...

I nosaltres aquest any que complim 19 anyets!!!

Ja queda menys per al 25 aniversari, a poc a poc tot aplega.

Com passa el temps... pareix l'altre dia que començarem, que jo i altres xiquets corriem i jugavem per la placeta, ara ja som tots majors, ja han passat 19 anys d'allò, el temps passa volant.

noelia ha dit...

Enhorabona a tota la falla per eixos 25 anys de falla,esperem nosaltres tambe aplegar a eixos 25 anys amb la mateixa ilusio que de ben segur teniu tots vosaltres ara, una besadeta per a tots els fallers de la falla Via del Materal de Sueca

CLARETA ha dit...

Gracietes!!!! a vosaltres ja vos qda mens.Es un any compliat pq es tenen q preparar moltes coses, pero amba ajuda e ilusio tot es cumplix.
Molts besots