Connectant amb idil.li i1 server...

dissabte, 10 de maig del 2008

Ser Fallera Major.

Ser Fallera Major suposa per a una persona que estima la festa un gran repte, una gran il·lusió i un gran esforç per part d’ella i de tota la seua família.

Presentar-se Fallera Major vol dir que des d’aleshores el seu cap no para de girar al voltant de la festa: Triaré açò…!.Em faré …allò!...

Els topos em fan mal...però m’aguantaré!! Per a lluir hi ha que sofrir. Vull comprar-me ara eixe capritxet, però m’esperaré!. Ara toca comprar-me la roba de Fallera Major!!!!!. Sé que vaig a cansar-me, a patir son, a renunciar a moltes coses pels actes de falles, però per a mi és més important ser Fallera Major.

Sent el Faller i note com em bull la sang, sempre m'he emocionat quan ix la Fallera Major de sa casa i sona la música i explota la traca amb eixe olor a pòlvora de festa, sempre m'he imaginat jo algún dia en eixa situació, i que m'imposen la banda de Fallera Major de la falla que estime.

Val la pena fer el sacrifici durant tot aquest any perquè després estaré ben contenta i podré dir que he representat durant tot un any al meua falla.

Sí, ser Fallera Major costa molt d’aconseguir i el regnat és molt curt, ja que passa tot molt de pressa, però es un record que perdurarà per a tota la vida, i és una experiència inoblidable.

Així que animeu-se, vos ho dic per experiència, és un any que vius intensament les falles rodejada de tota la gent de la falla, sents alegria, emoció, tristesa, passes per tots els sentiments durant el teu regnat, i quan torna la presentació, i has de imposar la banda de Fallera Major a una altra xica, penses que ja tot ha acabat, que t'agradaria tornar a començar, tornar a viure-ho tot, i penses que aquella decisió que vares prendre en ser Fallera Major mai t'arrepentiràs, perquè ha sigut una experiència extraordinaria i que t'hauria agradat que mai acabara.

1 comentari:

noelia ha dit...

Enhorabona per l'article Lidia, ja que representa molt be el sentiment que tens abans i duran el teu regnat