Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 23 de maig del 2008

200 dies.

Hui divendres és l'aniversari de la nostra Web: fem 200 dies en línia, qui anava a dir-ho, veritat? Que millor dia per a donar-vos les gràcies a tots per visitar-nos a diari o quasi a diari, i fer cada vegada més notable el sentiment Faller a Internet. Res de tot açò seria possible sense vosaltres. Hem intentat fer-te sentir còmode, sense importar si eres membre de la nostra Comissió o no, ja que la Web de la Falla Casa d'Alonso s'ha convertit en punt de trobada per a molts de vosaltres a la xarxa Fallera. Tenim concursos, ens reunim i xarrem, podem canviar l'aspecte de la Pàgina..., i tot amb una finalitat: que tornes. Amb la xifra rècord de més de 35000 visites en aquestos 200 dies dir-vos que continuarem millorant i ampliant la pàgina, encara tenim molta il·lusió i intentarem que la Web de la Falla Casa d'Alonso no siga tant sols la Casa d'Alonso, sino la Casa de tots vosaltres a la xarxa, vingau d'on vingau.

Una abraçada molt forta a tots, i moltes gràcies per la vostra visita.-

15 comentaris:

noelia ha dit...

David, nosaltres tambe el tindriem que donar gracies a tu perque si es un punt de trobada o si nosaltres tenim una pagina web, es perque una persona va tindre la maginifica idea de fer-la, o siga tu, i una pagina tambe necesita que una persona estiga ahi al peu de canó pujant les fotos, calfarte la perola en el andivina qui es i on es, i tot el que comporta una web, per totes aquestes coses trobe que tambe el devem donar les gracies a tu , David no cambies, molts bsts. Lidia no el poses celosa jajaja

Merut ha dit...

Xe, jo vos done les gràcies i vos anime a q seguiu fent la feina q no es veu, però q sense ella, no hi haurien coses així.

Prompte, estaré com tu, crec, jejeje David...

DPeiro ha dit...

De segur que sí Merut!, per cert aneu capdavanters al rànquing de millor disc, enhorabona!!
Gràcies per les teues paraules Noelia, eres única...

Anònim ha dit...

Gràcies a tu, David, i a tots vosaltres, fallers de la casa d'alonso, per acollir-mos en la vostra pàgina web! He de felicitar-vos per el rècord de mes de 35.000 visites en tan sols 200 dies, perque seu mereixeu(ninguna altra pagina web pot dir el mateix), perque dona gust entrar aci, veure coses noves, xarrar i divertir-mos tots junts, i sense mal rollos. Vos anime a continuar aixi perque sou els millors en la xarxa fallera!!!!
Un abraç.

DPeiro ha dit...

Però Paula, encara em parles després del trucatge que et vaig fer?, jajaja..., pensava que volies matar-me...

Salutacions!

Anònim ha dit...

Això es un altre tema del que ja parlarem.... jejeje..
La veritat es que es mereixeu tot el que vos diem, perque en aquesta pagina web vertaderament hi ha germanor fallera.

noelia ha dit...

Paula, el exit d'aquesta pagina tambe es vostre ja que si no entrareu no haguerem arribat a les 35000 visites o siga que a tots vosaltres gracies, ademes qui hi ha millor que la germanor entre fallers???a tots ens agrada el mateix LES FALLES

Tamara ha dit...

David ENHORABONA!!GRACIES!!Sense tu que fariem?I sense aquesta pagina que ens te a tots enganxats en l'adivina qui es i endevina on.Nomes se que jo cada dia entre per a vore que hi ha de nou,igual que jo, tots!!!Seguix aixina!!Besets!!I que la pagina web de la Falla Casa d'Alonso siga millorant mes i millor!!

Javier ha dit...

david enhorabona per estar sempre en al web laltre dia va cumplir 100 dies ara ja en te 200 gracies.
Que seguixca aixina!!!.

Merut ha dit...

Ieee, David, has vist? Anem primers, però si dura molt més, no crec q aguantem, jeje venen per darrere molt fort.

Ptrompte hi haurà una nova web on esperem tots pugau ser partíceps d'akestes falles.

Mila ha dit...

David i Lidia Gracies per estar ahi.Una abrasada.

Anònim ha dit...

Gràcies a nosaltres els visitants no, gràcies a vosaltres per haver construit una finestra per on vore, viure i gaudir les falles de la vostra localitat, Oliva, en especial la vostra falla.
Aquesta es una web fantàstica, bonica, divertida, dinàmica, entretinguda, fàcil,..., es una de les millors webs falleres que he vist, i per eixe motiu teniu tantes visites en tant poc de temps, és un punt d'unió i germanor en el món de les falles.
Aquest bloc ha cautivat l'interés de moltes persones
Enhorabona.

DPeiro ha dit...

M'alegre molt de que t'agrade la pàgina, fallera. Dia a dia intentarem millorar i anar canviant coses (no descarte un radical canvi de look per al 2009) però tot això ja vindrà i es vorà...

Som una xicoteta comissió amb una gran web i família cibernètica!!, jeje...

Anònim ha dit...

gracies a la mare k va parir a esta web, ho siga a dpeiró!!!!! el number one!

Lidia ha dit...

Ja portem més de 200 dies de web, espere'm fer-ne molts dies més al costat de tots vosaltres. I prompte l'any, algo inimaginable fa temps...