Connectant amb idil.li i1 server...

dimecres, 7 de maig del 2008

Qui vol ser?

El tema d'aquest article és prou important, i no ens podem encantar massa...

El nostre president va crear una junta directiva amb gent experta i també amb gent nova per als càrrecs del nou exercici faller. El següent que varem tindre fou el president infantil, la setmana passada ho anunciàvem a tothom en la nostra pàgina web.... i per completar-ho tot per al 2009 ens falta que es presenten les Falleres Majors!!!

Quines? A dia de hui no tenim Fallers Majors per a que representen la nostra Comissió, els nostres dos presidents, Vicent i Carles, estan desitjant tenir fallera a la que acompanyar, si sabeu d’alguna xica que li fera gràcia ser, acabeu-la de convèncer, si algú ha pensat fer-se el tratge nou i encara li sobren alguns durets per convidar-nos, que ho diga, si alguna mare li agradaria vore a la seua xiqueta desfilar, punxeu-la, si...

Deu de ser molt trist arribar a falles i no tindre regines, a qui anem a arreplegar? a qui li tirem les traques? a qui li aplaudim?... voldria pegar un crit d’atenció, perquè el temps passa volant i de seguida ja estem a l’estiu i desprès, ja venen les demanades, els teatres, proclamació, Nadals, les presentacions... i torna a estar de nou la nostra setmana fallera, i es que el temps passa molt apressa.

Si vols ser fallera o saps d'algú que vullga ser, no dubtes en enviar un correu a:

president@fallacasadalonso.com o secretaria@fallacasadalonso.com

O bé, posant-se en contacte amb algú d'ells.

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Per altra banda, ja s'ha obert el plaç per a candidatures per a Fallera Major d'Oliva i la seua cort d'honor per al 2009 com bé es va dir en la passada reunió, així que qui vullga presentar-se que entregue un sobre tancat als nostres representants de Junta Local o al nostre president.

17 comentaris:

DPeiro ha dit...

Animeu-se xiques, i no vull dir noms, eh!! mari carmen, sandrita, tente (jaja)...

Vicent ha dit...

Si tu eres Fallera Major, jo Fallera Major Infantil. XD

DPeiro ha dit...

Que bo eres!, jajaja...

noelia ha dit...

Animeuse xiques, jo vaig ser fallera major de la Casa d'Alonso el 2004, fou una experiencia magnifica mai oblidare el meu regnat, la millor desició que vaig pendre en la meua vida, esta clar que és un gasto pero el gasto cadascu el fa el que pot, i qui fa el que pot no esta obligat a més, pregunteuli a la fallera major que vullgau i voreu com ninguna s'arrepentix de haber segut fallera major, al reves acabes el regnat en ganes de més, i tambe vullc dir que la falla sempre ajuda en els aspectes que vosaltres vullgau a totes les falleres , sempre damunt d'elles, encara no has demanat una cosa i ja la tens, jo li estare tota la meua vida agraida a la falla per aquell any que vaig pasar, no seu penseu i tireu endavant mai s'arrepentireu, una besadeta

Lidia ha dit...

La veritat es que tens raó Noelia, jo l'any que vaig ser Fallera Major ho vaig passar de categoria, i tornaria a ser tantes voltes com puguera... cada any es diferent, rodejada de gent diferent, es una experiència inoblidable.
A vore si va animant-se alguna xica, i alguna xiqueta...

Anònim ha dit...

yeeeeeeee!!! jo no puc ser xiquets stic a les portes de l'esglesia!! més endavant!!

vote per lidia per a fallera major d'oliva!!!!! lidia lidia!!! jeje!!!

Anònim ha dit...

si si,

Lidia ha dit...

Anònim Sandrita... tu estas a les portes de l'esglèsia en un any... jo estic a les portes de l'hipoteca en dies... així que a mi si que m'és impossible...

Anònim ha dit...

me pareix molt bona idea, ja que aquesta comissió fa molt de temps que no té la fallera major d'oliva,així que podeu anar punxatla.

Anònim ha dit...

I mirant la despessa que comporta, es poca, aquest any passat llevaren despesses respecte als anys anteriors, l'únic es el que la fallera vullga gastar-se en ella mateix.

Anònim ha dit...

Poca despessa?? ja, ja, ja,,,,,
Està clar que cada persona fa el que vol, pero sempre hi han moltes coses "obligades", (i moltes voltes sense trellat), que les tens que fer. Exemple: si van a arreplegar a la fallera major d'Oliva per a anar a una presentació, ella te que posar taula.....Trobeu que es una despessa necesaria aixo??, perque?. Al final del exercici faller, son moltes "taules", i tot aixo son diners.
Trobe que si reduiren cosetes com estes...sería un poc mes facil per a les xicones, el poderse presentar. Hiaurà gent, que pensarà..."lo de la taula es lo de menos"....pero es que com be diu el refrany..."tota pedra fa pared"; i com eixe exemple, hi han molts...
Bueno, esta es soles una opinió.

noelia ha dit...

Sandrita si no eres ara antes de casarte no seras mai, jo tambe vaig ser fallera major de l'alonso el any abans de casarme i menos mal que vaig ser sinos no haguera segut mai, la vida de casa porta moltes carregues i la veritat que ser fallera major no esta dins de una persona que te que portar una casa endavant, va animat es ara o mai, va que de ben segur series una magnifica fallera major

Unknown ha dit...

jo sere fallera major cuan siga fallera infantil marieta!! eh maricarmen!!! pero tarda uns anyets jeje!!!

mari carmen ha dit...

Com que Sandra no hi será després de casada?!! Clar que sí, i hasta fallera major d'Oliva, com bé diu ella, Sandra fallera major i María fallera major infantil.

I per a enguany fallera major d'Oliva la senyoreta Lidia. L'hipoteca s'anplia un poquet i festa feta (vaa que tens enchufe amb el teu germá)

Lidia ha dit...

Sandrita, ara boda, després vindran els xiquets, compromisos,..., podries ser este any, després de falles la boda, una cosa no molesta a l'altra...

Anònim ha dit...

Hola a tots, des de el meu punt de vista, crec que ni la hipoteca, ni el casament ni res d'això pot fer que no sigues fallera major.
Jo enguany he sigut fallera major de la meua comissió, i he disfrutat com mai, m'ho he passat d'alló mes be, he conegut a gent d'altres falles, i aquest any no el canvie per res del mon.
Tot asò vos ho dic perque jo tinc hipoteca, visc en el meu novio (encara q no estigam casats) i treballe en una tenda tots els dies fins a les 20.30H.
Esta clar que son diners, pero la experiencia viscuda no ens la lleva ningu, això sempre ho recordarem.

Aixi que xiques, animeuse, perque es una experiència molt bonica i sols es fa una vegada en la vida.

Lidia ha dit...

Ja saps Sandrita, aplica't el cuento, i fes-li cas a Paula.
Jo ja tinc el cupo massa complet...

Sandrita, jo t'ho recomane, sempre serà un any per a recordar, jo l'any que vaig ser fallera major vaig disfrutar com a la que més, anima't.

Paula, molt ben dit. La veritat es que ens ho hem passat d'alló més bé aquestes falles del 2008, ens hem conegut, que jo a tu no te coneixia, fas amistats en diferents persones meravelloses, de diferents edads, grans i menuts, de diferents comissions, totes en una cosa en comú, viure les falles i disfrutar de la millor manera possible d'aquesta festa tant gran que son les falles, es una any per a recordar.

Mai oblidaré tota la gent en la que he compartit vivències aquest any.