Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 10 de setembre del 2009

Comunicat del Webmaster.


Allà pel 5 de novembre de 2007 iniciarem una xicoteta aventura cibernètica amb el nom de www.fallacasadalonso.com, on voliem que tots vosaltres, fallers, amics, participareu amb la mesura de les vostres possibilitats amb comentaris, impressions, opinions, etc.
Però ha arribat un moment en que, jo, com a Webmaster del lloc, amb moltes hores davant de l'ordinador he deixat de mostrar interés per actualitzar la Web amb alta freqüència, deixant abanda els motius (si bé tots ells de caràcter personal)
I quant arriba el moment et planteges quin serà el futur d'un espai Web tant alegre fa temps, i tant trist ara, i penses... Penses en simplement deixar-ho com una ferramenta de comunicació interna o externa, el mateix dóna, però una simple ferramenta, com una clau anglesa que gastem eventualment. El que passa és que nosaltres (parlant com a un dels promotors del lloc) no és el que varem dissenyar allà pel 2007, i és quan tornes a pensar, quan a la fi saps el que s'ha de fer.

Tècnicament parlant, el nostre bloc és correcte, ràpid, amb moltes opcions i tal, si bé amb un disseny un tant auster (que no lleig), costós d'actualitzar i molt llimitat als col·laboradors.
Veritat que ja sabeu per on vaig?

Exacte. Hem decidit encetar una nova etapa completament des de zero. Anem a fer un nou bloc, nou disseny, nou motor, noves opcions, on els fallers publicadors tinguen més protagonisme que mai, ja ho voreu, serà un gran canvi (desitgem que a millor)

El desenvolupament de la nova versió ja està en marxa i està fent-se en paral·lel per a no tancar el lloc durant 2 mesos, així i tot de segur la nostra pàgina estarà fora de línia durant uns dies fins que s'apliquen tots els canvis que estem preparant. Vos avisarem de quan seran aquestos talls.

La data de l'estrena de la nova Web serà..., el dijous 5 de novembre, com no, dia que fem els nostres 2 anyets a la xàrcia. Amics i amigues, espere els vostres comentaris al respecte, que vos agradaria que s'incloera i què no, què penseu?

Per cert, a veure qui és el primer en descobrir què és la imatge de dalt.

Salutacions, espere comentaris i dubtes.-

7 comentaris:

Carles Llorca ha dit...

k es aixo

Lidia ha dit...

Pareix un àgila...
A vore si poc a poc anem tornat a tenir moviment en la nostra web... en estiu pense que es prou normal, però ara que anem cara als actes fallers espere que la nostra gent fallera ens visite i participe més.

SPIELBERG ha dit...

Tant complicat es vore com una au Fénix renaix de les seues cendres per a dur endavant el millor bloc faller d'oliva i un dels millor de Valencia.

David, se per tot el que has passat i tota la feina que has fet i que farás.

I així com vaig estar a la fundació d'aquest bloc vaig a estar al seu renaixement, com era d'esperar.

Saps que em tens per al que necessites.

I a vore si els fallers d'Oliva (i mers concretament els d'aquesta gran falla) no d'eixen perdre una ferramenta tant gran com es un blog faller i que de tanta utilitat ens serveix.

Se que es dur un blog sol (a mi em passa) però si la gent et respon i et respatlla es més fàcil.

Molta sort en aquesta nova caminada.

SPIELBERG ha dit...

I si punxes damunt de la foto et diu el que es...

DPeiro ha dit...

És l'au Fènix. Correctíssim!! Has guanyat un cubata al nostre Casal (o cau Faller, com dieu per la Ribera)
Gràcies pel teu suport, sempre estàs ahí!! He parlat amb emilisound i farem ben prompte un soparet, per a que ens conte què tal el café de Colombia.
Una abraçada des d'Oliva per a tu i per a tota la gent de Sueca.

noelia ha dit...

tens molta raó, la veritat es que l'hem deixada de costat hem fet que recaiguera damunt teu tot el blog, comentaris, jocs, noticies, etc... sense aportar nosaltres molt, espere que aquesta nova aventura ens faça repetir els moments de tanta alegria dels primers anys d'aquesta, i esta vegada intentar posar tots de la nostra part, gracies per tot David i una besadeta a tu i a Lidia

Anònim ha dit...

No passa res¡ en la falla ( en totes, suposse,), tot es aixì, si algú u algúns faller tenen una idea una il.lusió,....! ahí tens un carro per a tirar d'ell¡, está clar que a tot el mon, ni li agrada lo mateix, ni está capaçitat per a lo mateix, pero....hi.ha que pendresel així...no podem pedre les il.lusions, si no...que sería de tots. Está clar que sería meravellós que tots remarem en el matéix barco i la mateixa direcçiò, es més, amb la mateixa força, pero....en fí. Anim, no flaquetxes, encara que pot ser no ho sapies, a la gent li agrada, en cara que...no's menetxa com u desitjaría. Estás/eu fent.ho ok. Conta amb mi.