Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 12 d’octubre del 2012

Regal Web 100.000 visites.

Hola a tots!! Com sabeu estem molt aprop de les 100.000 visites a la nostra pàgina web i per a celebrar-ho anem a fer el següent concurs amb un regal per al guanyador/a.

Recordeu la recopilació remember que varem preparar per al casal les passades falles, i que tant vos va agradar?, doncs eixa recopilació de CDs es regalarà al membre de la nostra comissió que siga capaç de fer una captura de la nostra pàgina web amb el marcador 100.000 visites, aquestos són els requisits:

- Ser membre de la nostra comissió.
- Capturar la instantània de la pàgina web amb el contador en 100.000 visites (es fa polsant la tecla IMP PANT del teclat i després pegant-la a un programa com el paint)
- En cas de que alguna persona externa a la nostra comissió capture dit moment, guanyarà el faller que haja capturat la pantalla més aprop de les 100.000 visites passades, és a dir 100.002 guanya a 99.999.
- Una vegada capturada la imatge s'ha d'enviar a l'email dient qui eres a: webmaster@fallacasadalonso.com, quedarem i s'entregarà el recopilatori en mà, fent-se fotos de la entrega i publicant-les a la Web.

Quant més visiteu la pàgina abans arribarà el concurs.

Això és tot, molta sort a tots!!