Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 25 de novembre del 2011

Enquesta Millor Teatre any 2011.


Com és costum a la nostra plana, vos deixem a la columna de la dreta la tradicional enquesta per a conèixer la millor obra de l'any 2011 per als nostres internautes. Vinga a votar tot el món, que volem conèixer les vostres opinions!! Teniu de temps fins al proper 6 de desembre a les 00:00h.

1 comentari:

Lidia ha dit...

Aquest any no he vist cap obra de teatre, però totes tindran premi aquest any; primer, segon i tercer.

Pels comentaris que he sentit, els premis als actors esta clar que els tindrà Conservatori, ja que les obres restants no en tenien, tot eren actrius.

La veritat es que cada vegada hi ha menys participació al concurs de teatre, que de sis falles a Oliva sols es presenten tres... es molt trist.

A vore si el pròxim any hi ha més motivació, i tornem a participar en el concurs,que ja fa dos anys que no ho fem; ja no per guanyar, sinó per a pasar-nos-ho bé montant l'obra, per participar, per riures... i sobre tot, per fer que les tradicions de les falles d'Oliva no desapareguen.

Les tres falles participants ja han fet suficient, no deixant el concurs sense participació, pel seu esforç, per mi les tres falles son guanyadores, perquè en els temps que corren, en què la gent economicament està mal i no te ganes de festa i de fer res; fer pasar un bon rato al seu públic ja ha tingut el seu mèrit.

Enhorabona a les tres!!!