Connectant amb idil.li i1 server...

dimarts, 4 d’octubre del 2011

Informació Delegació Festejos i Junta Local.

Des de la Delegació de Festejos i Delegació de Junta Local ens informen del següent:

1. MIG ANY FALLER:
 Se informa que el pròxim dumenge dia 09/10/2011, serà el Mig Any Faller. Tota la gent que tinga que vindre deu de comunicar-ho al Sr. President o al Delegats de Festejos (Miguel Ángel García o a Noelia).  Finalment ho farem a la caseta de Javi i Ester. FINS AL DIJOUS, dia 06/10/2011, PODEU APUNTARSE!!!. 


2. PILOTA VALENCIANA: Podem tindre 2 equips per falla. En el cas de un equip de xiquets, deu de estar format per 4 xiquets, mentres que els majors serán 3. Les inscipcions dels equips se poden fer fins al dia 24/10/11, aviseu a membres de Junta Local (Ester Pastor, Pepe Llorca o a Miguel Ángel García) o al Sr President.


3. PROCLAMACIÓ DE LA FALLERA MAJOR DEL POBLE: "AROHA GURILLO LLORET". La Junta Local Fallera informa que la proclamació será el proper disabte dia 15/10/2011. El menu el presentarem a la siguient reunió de la Falla.  La venta de tickets será fins al dia 13/10/2011, per al que vullga anar. Per a comprar els tickets hi ha que posar-se en contacte en el President com el mebre de Junta (Pepe Llorca).  El preu del menu es de 22 € mentres que el menu infantil tindrà un cost de 11 €.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Aneu animant-se que ja està ahí el MIG ANY FALLER!!!

La data tope per apuntarse es demà dijous dia 06/10/2011!!

Comuniqueu-ho lo més pronte posible,gràcies!!!

El dijous hi haurà una reunió (no oficial) al Bar Sanchis per concretar quanta gent serem i organisar este acte. Qui vullga vindre estarem allí a les 19:30 h.

QUI NO S'APUNTE, NO TINDRÀ DRET A PLAT NI A CADIRA, per a evitar sobresalts de que no tingam prou cadires i menjar per a tots.

TOTS FEM FALLA!!!