Connectant amb idil.li i1 server...

dimecres, 27 d’octubre del 2010

Teatre Salvador Soler i Soler

Fallers i falleres, vos informem que aquest any la nostra comissió no participa en el concurs de Teatre en Valencià de Salvador Soler i Soler, esperem que aixó no s'agarre per costum i dessitgem que la nostra comissió participe per a l'any pròxim.

Les dates i els grups de teatre han quedat de la següent manera:


Del 3 de novembre al 10 de desembre

Dimecres 3 de novembre:
Grup: Kabuts Teatre (La Font d’en Carròs).
Obra: La caixa de Pandora.
Autor: Kabuts Teatre.
Sinopsi: Divertida i boja comèdia que narra la història d’una parella gai, que regenta un club, els usuaris del qual acostumen a ser una mica estrafolaris. El fill d’un dels membres de la parella esmentada, els anuncia el seu casament amb la filla del candidat a l’alcaldia en les properes eleccions....l’embolic està servit.
Repartiment: Vicent Herreros, Paco Escrivà, Pablo Puig, Vicent Signes, Vicent Escrivà Alícia Mir, Eva Camarena, Cèlia Escrivà, José Evaristo Momparler i Lourdes Canet.
Direcció: Kabuts Teatre.
Durada de l’obra: 90 minuts.
Horari: 21.30 h

Divendres 19 de novembre:
Grup: Teatre de la Falla Conservatori. (Oliva)
Obra: Anem a contar mentides.
Autor: Alfonso Paso.
Sinopsi: La nit de Nadal, un matrimoni pateix un robatori i la dona, que és una mentidera patològica, descobreix al lladre, però ningú li dóna credibilitat...
Repartiment: Mª Jesús Mañó, Salvador Calatayud, Miguel Mateu, Ana Mª Fuster, Paco Ferrer, Vicente Pericàs, Antonio Grimaltos, Maribel Cotaina i Aitor Grimaltos.
Direcció: Antonio Grimaltos Vidal.
Durada de l’obra: 70 minuts.
Horari: 21.30 h

Divendres 26 de novembre:
Grup: Teatre de la Falla l’Estació. (Oliva)
Obra: Pupurri.
Autor: Mariano Lloret.
Sinopsi: Les cançons formen part de la nostra vida, però a vegades poden fer-nos recordar moments viscuts o fer-nos estar en un estat d’ànim o un altre. Pupurri és una obra on els actors viuran moments divertits i tristos, i en els quals sempre tindran una cançó que ens ho explique.
Repartiment: David Forrat, Vanessa Camps i Alfonso Forrat.
Direcció: Noelia Llidó Llopis.
Durada de l’obra: 90 minuts.
Horari: 21.45 h

Dimecres 1 de desembre:
Grup: Marabú Teatre (Gandia).
Obra: Agafant mosques.
Autor: Mª Soledad Herrero Bolo.
Sinopsi: Comèdia que conta la història de quatre persones ingressades en un psiquiàtric, l’obra ens mostra el dia a dia d’aquestes persones, com recreen el seu propi món per a poder sobreviure,.... Qui sap, qualsevol de vosaltres podria acabar agafant mosques.
Repartiment: Antonio Planells Díaz, José Fco. Jordán i Mª Soledad Herrero, Julio Santandreu, Juan A. Villarroya, Rosabel Escrivà, Domingo Lloret, Eva Pellicer i Joan Gea.
Direcció: Mª Soledad Herrero.
Durada de l’obra: 90 minuts.
Horari: 21.30 h.

Divendres 3 de desembre:
Grup: Fallers, Falleres i Punt. (Oliva)
Obra: Mans quietes.
Autor: Piti Español.
Sinopsi: Uns pares queden a l’escola dels seus fills per parlar amb la directora. Ha acabat la jornada escolar i l’escola s’ha quedat buida. Per la finestra entra la llum agradable d’una vesprada de primavera. L’ambient és plàcid, tot està tranquil... Plàcid? Tranquil?.... Comença Mans quietes!
Repartiment: Enric Escrivà, Susana Pla, Patrícia Climent, Lara Mas i Juan Morant.
Direcció:Ginés Romero.
Durada de l’obra: 75 minuts.
Horari: 21.30 h

Divendres 10 de desembre:
Grup: Ramon Sanz-Falla Institut. (Oliva)
Obra: Escena final davant la mar.
Autor: Roger Justafré.
Sinopsi: Aquesta comèdia amb arrels de tragèdia clàssica, ens mostra que el món, la vida, és teatre però que, també, el teatre és vida. “Escena final davant la mar” és vida per tots els seus conflictes, il·lusions, amors i desenganys, reflexió i diversió.
Repartiment: Juanmi Galiano, Kiko Morató, Anna González, Ana Jordà, Emma Miralles, Fede Fuster, Jorge Mezcua i Carlos Gregori.
Direcció: Maite Fullana Llin.
Durada de l’obra: 80 minuts.
Horari: 21.30 h

-Divendres 17 de desembre a les 20.30 h. Lliurament de Premis.



L'entrada serà de 2 euros a partir de 14 anys.