Connectant amb idil.li i1 server...

dijous, 21 de gener del 2010

Presentació 2010

Després de pasar per la presentació de la Fallera Major d'Oliva, i els Nadals, arriven les presentacions de les distintes comissions de la nostra localitat.

Començarem per la Falla Pensat i Fet, acontinuació vingué la Falla Institut, aquesta setmana li toca el torn a la Falla l'Estació, així que després tocarà la nostra, i darrerament, al mes de Febrer, quedarà Falla Conservatori i Falla Barri Sant Francesc.

Així que volem anunciar a totes aquelles senyoretes o senyores i xiquetes que vagen a eixir a la presentació de la nostra comissió, que es pose amb contacte el més aviat possible a la nostra senyora presidenta en Esther Pastor per a confirmarse la presència a dit acte, al igual que tot aquell faller que vaja al sopar de presentació que també li ho faja saber.

Des d'ací donar l'enhorabona a totes aquelles falleres majors que ja han segut presentades davant del poble i la seua falla, i aquelles falleres majors que falten per presentar, esperant que gaudiu d'un any molt especial.

5 comentaris:

Lidia ha dit...

Esther ja ho saps, a mi i a David ens apuntes per a tot.

Anònim ha dit...

Hola, dirvos que estic provant-ho tot lo de la web de la falla i demés y res, com a primer comentari que fag per provar el sistema, dir també que tots aquells que mantenen la web, l'han disenyada y demés que han fet un gran treball.

DPeiro ha dit...

Per la part que em toca, gràcies!! Disfruta de la pàgina que en breu tindrà moltes més novetats (només passe la presentació)

Salutacions.-

Anònim ha dit...

la meua filla i jo també eixim a la presentació, Ester, bonica apuntamos,no tens boli?demanan.molt be la web de categoria.enoro bona.a se me olvidava, soc candido i maria

Anònim ha dit...

el que estava buscant, gracies