Connectant amb idil.li i1 server...

divendres, 22 de maig del 2009

COM ES NOTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Encara m'enrecorde con si fos l'altre dia quant hem vaig fer d'aquesta comissió, d'açò en fa ja uns quants. Hem vaig fer pel típic , tens una amiga que es d'una comissió i t'apuntes a la setmana fallera i fins ara; una falla es una gran família, ja que de vegades veus més a ells que a la propia.
Quan eres d'una comissió sempre vas a la festa i als 16 anys no t'importaven les responsabilitats que comporta un any faller, nosaltres sols pensavem en beure i festa, ens passàvem tot el dia al casal amb els "porrons" de burro i jugant al cau, sempre discutiem amb els més majors ja que nosaltres trobavem que teniem poca festa i no ens deixavem fer el que voliem, o siga sempre discutint.
Pero els anys passen i vas integran-te més a la falla, vas anant a reunions, entrant tímidament, desitjant que ningú et demane opinió per a no parlar, després comences ja a parlar, estàs a la junta de la teua falla, comences a expossar les teues propostes, argumentant-les, defensant-les .... Tot per una mateixa cosa per la falla.
Van passant els anys i cada vegada vols fer més, desitges que siga divendres per anar a la reunió, vore als amics, intercanviar anècdotes que t'han passat durant el llarg de la setmana, sopar , discutir alguns temes , en fi pasar un divendres divertit.
Aquesta setmana fallera casi tots els jovens de la falla em estat d'acord en una cosa , ¡¡¡¡¡¡¡¡ COM ES NOTEN!!!!!!!!!! Abans et quedaves tota la nit vetlant la falla fins que era hora de la despertà, ara el teu cos et demana anar a casa encara que fóra a descansar un parell d'horetes, ara veus tu als mes jovenets beure i eres tú el que els crides l'atenció!!!!!!!!!!!!! i aleshores vas sent concient de que sí que és veritat que passen els anys, o siga que estem fent-nos majors, estem agarrant eixa responsabilitat que abans no voliem, i crec que estem d'acord en que es hora de que ES NOTEN I MOLT!!!!!!!!!!!!

4 comentaris:

noelia ha dit...

perdoneu les faltes d'ortografia se que es en v i no b , pero no se que a pasat

Lidia ha dit...

Si que es de veres que es noten i molt, com cambia tot, ja fa 20 anys que em vaig apuntar a la falla, he passat per xiqueta, adolescent, i ara adulta, vius la falla de diferent manera i diferent intensitat, però tinga la edad que tinga les falles sempre seran la meua passió.

DPeiro ha dit...

Noelia, ja tens això revisat... Si que es noten sí!!

Mareta ha dit...

Teniu tota la raó del món, el primer any de la falla jo només tenia 5 anyets ara ja en tinc 24...i la veritat és q és diferent, damunt sempre m'he ajuntat en vosaltres q sou uns huelos torruts (jeje es brometa eh?)i més majors q jo tots....jeje. Estos 20 anys d falla no els canvie x res del món i espere q durant molts anys seguim sentint com passen els anys perquè serà molt bon senyal i senyal d q tots som fallers. Besets.